Nu har vi fått in anmälningar för årets Riksutbildningsdagar 25-26 mars på Ellery Beach Hotell i Stockholm.

Det är förstås svårt att veta för alla att veta hur det kommer vara men vi hade en deadline med hotellet som vi var tvungna att förhålla oss till. Vi kommer bli 50 stycken sammanlagt. Det har vi också som max för den lokalen vi bokat oss för på Ellery. Så vi kommer inte kunna ta emot några anmälningar längre fram när skolor och kommuner till slut har bestämt sig. Tyvärr. Det beror ju helt enkelt att föreningen inte har de pengarna att ligga ute med. Det har varit två år som vi inte fått in mer än medlemspengarna och då har vi inte resurser för att göra annorlunda i år.

Viktigt dock för er som har anmält er nu är ATT ni ligger på era skolor att de betalar fakturan så fort som den kommer ut. Vi behöver er hjälp med detta, så vi tackar på förhand för det. Faktura och bekräftelsemail kommer ut i slutet av den här. veckan.

Deltagarlistan ligger med LISTA PÅ DELTAGARE 

Om något inte stämmer i bokningen , kontakta sekreterare@sflf.se eller kassor@sflf.se

Vi är så glada för alla som har möjligheten att få anmäla sig! Vi längtar alla för att träffas irl nu. SÅ roligt ändå att vi kan genomföra det i år, vi får glädjas åt detta.

Och se fram emot nästa år att vi förhoppningsvis då ska kunna vara ännu fler!