Jag vill från mig och styrelsen tacka för året som gått!

Tack till alla er fantastiska medlemmar som, trots rådande omständigheter ställt om och deltagit och engagerat er i både Riksutbildningsdagar och Kinderägg dag, på distans och med stor och fantastisk hjälp av Sweden Event Center. Det har varit så värdefullt och viktigt för oss alla att vi lyckats genomföra dessa tillfällen i samband med framför allt, förändringarna på Hantverksprogrammet. Stort tack också till Frisörföretagarna med Staffan Westman och Annette Fogelmark, som outtröttligt är med oss och delar information, kunskap och engagemang för branschen. Ett lika stort tack till Skolverket med Anette Levin som på samma vis deltar och engagerar sig på våra utbildningsdagar. Glädjande här kan vi berätta att vi nu börjat inleda ett samarbete med SHR ,för att så småningom få möjlighet för våra stylistlärare att ha en engagerad och drivande branschorganisation som våra frisörlärare är så priviligierade med. Vi ser mycket fram emot detta! Vi vill också tacka alla våra annonsörer på hemsidan, Pivot Point, maria nila, S.M.A.R.T.styling, GOCCIANI, D&D förlagsom genom att annonsera på vår hemsida stöttar och deltar på bästa vis till vår förenings utveckling och fortlevnad.

Sist vill jag också rikta ett stort tack till mina kollegor i styrelsen, Jeanette Janson Waardahl, Therese von Wirén, Jessica Lummer, Camilla Dellton och Nina Martin som alla med sina kunskaper och erfarenheter, engagemang och härliga personligheter gör styrelsearbetet till en fröjd att få delta i!

Med detta vill jag nu önska er alla en riktigt skön ledighet och med stort hopp om att vi kommer ses på Riksutbildningsdagarna i Stockholm 25-26 mars 2022Ellery Beach House

Varma hälsningar Victoria

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!