Uppdaterad hemsida och Riksutbildningsdagar 2021

Hoppas ni alla har det bra i dessa underliga tider vi lever i. Mycket oro och många nya rutiner för oss alla, jag vet att ni kämpar hårt ute på skolorna och det är fantastiskt av er!
Vi har haft styrelsemöte och beslutat att Riksutbildningsdagarna 2021 kommer bli helt digitala. Vi tar hjälp av en eventbyrå med detta och vi kommer bl.a. bjuda på föreläsningar, massor av information, nyheter som är viktiga för oss alla samt ett årsmöte för er att delta på.
Det kommer bli en heldag, lördag 20 mars 2021. Dagen kommer vara kostnadsfri för alla betalande medlemmar. Man kommer få anmäla sig och den kommer endast vara tillgänglig för de som är anmälda och registrerar sig den dagen.
Vi återkommer med mer detaljerad information om schemat och rutinen för detta i mitten på januari, men boka in lördagen 20 mars 2021 redan nu.

Vidare så har vi tagit vara på tiden som varit och uppdaterat och förnyat vår hemsida. Hoppas ni alla varit inne och tittat på den och att ni gillar hur den ser ut och fungerar!
Vi har lagt in att så att ni kan betala medlemsavgiften via Swish nu också, viktigt dock, som alltid att ni skriver ert namn, mailadress och telefonnummer. Glöm heller inte att ändra mailadress om du bytt jobb!

Med detta vill jag å styrelsens vägnar önska er en riktig fin december, en God Jul och ett Gott nytt År!

/ Victoria Randli, ordförande SFLF