Nu börjar terminen lida mot sitt slut och vi vill att informera om några av alla saker som händer under våren.

Plats och datum för regionstävlingarna finns nu på vår hemsida och skol-SM/Pivot Point Cup kommer att hållas Onsdag 27 mars på Almåsgymnasiet i Borås.

Under 2019 kommer vi aktivt arbeta med att nå ut till fler frisör- och stylistlärare och har för det arbetet tagit hjälp av JS Sverige. En broschyr, både digital och i pappersform, kommer vara färdig för utskick i början av nya året. När ni får den till skolorna så ber vi er om hjälp med att sprida den till era kollegor som inte ännu är medlemmar.

Riksutbildningsdagarna i vår har temat Stress och återhämtning. Vi har bland annat bokat 2 spännande föreläsare till detta. Vi har även bjudit in rektorerna denna gång och vi har redan flera anmälda, vilket glädjer oss alla mycket. Fredag och lördag 22-23 mars 2019 och platsen blir på Yasuragi, Hasseludden. All info och anmälningslänkar, finns som vanligt på vår hemsida.
Några har undrat över anmälan som icke medlem Ni anmäler er som ”icke medlem” eftersom skolan faktureras och inte ni själva.
Det börjar bli fullt så anmäl er.

Vi har också en utbildning för, framför allt, våra kära stylist lärare i 8 februari i Stockholm med Robin Werner. En heldag i Avantgarde och extreme make up. Det finns fortfarande några platser kvar där. All info och anmälningslänk finns på vår hemsida.

Vi i styrelsen vill tacka för året och önska er en riktigt God jul och ett Gott nytt år!