Hej Alla!

Idag är det sista dagen på Påskhelgen och jag hoppas att ni fått några sköna, välförtjänta och välbehövliga lediga dagar. Hos mig har det varit mycket sol, blandat med blåst och några snöflingor innemellan, varierande med andra ord, precis som det brukar vara den här tiden i mars april.

Jag vill tacka er alla för ett fint deltagande och engagemang på Riksutbildningsdagen 20 mars. Nya tider, men vi börjar ju alla få in vanan på den digitala världen nu känns det som, och vi tycker dagen flöt på otroligt bra. Vi har fått väldigt fin respons över dagen, som vi naturligtvis inte klarat genomföra utan Sweden Eventcenter, men det gav absolut mersmak. Så klart vill vi ha fysiska träffar med er alla så småningom , men kanske en kombination är bästa vägen för att så många som möjligt skall ha möjlighet att delta av er framöver. Stort tack till Skolverket och Frisörföretagarna, och till alla våra film-medverkande på medlemmarnas tid!

Jag vill också tacka våra avgående Styrelsemedlemmar Britt-Marie, Ingela och Lisa, för allt arbete, engagemang, kunskap och tid. Så många roliga och givande minnen vi har fått med er!!  Och återigen till våra nya styrelsemedlemmar, Camilla, Jessica, Jannica, Petra och Nina, så roligt med ny energi och nya samarbeten i styrelsen. Det första vi börjar med nu är att planera för Kinderäggdagarna i september. Mer om det får ni veta inom en snar framtid. I vanlig ordning finns vi på mail och telefon om ni har några funderingar eller frågor.

Och nu rullar det på snabbt framåt, jag önskar er alla en riktigt härlig vår, mycket sol och härligt väder, inte för mycket stress (lite lagom 😉 och så klart att ni alla hänger i, håller ut och håller er så friska det bara går!

Varma hälsningar Victoria